• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alle geschiedenis wissen iphone

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Maisam
Bekeken: 508

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een andere reden zou kunnen zijn dat je jouw iPhone wilt verkopen of weggeven en alle geschiedenis wilt verwijderen om jouw privacy te bewaken of om gewoon alle data te verwijderen.

Afhankelijk van het type iPhone dat je gebruikt kan het wissen van 10 minuten tot 1 uur duren. Powerknop en home samen 10 seconden vasthouden..

Wesley Fabry 20 februari om Overzicht van alle geruchten en verwachtingen Shot on iPhone: Uiteraard wordt net zoals in de Mac-versie en andere webbrowsers door websites gebruikgemaakt van cookies. Henk Ouwerkerk 19 februari om Nieuw iOS 12 macOS Duurde op mijn 3g inderdaad langer dan een uur.

Je zult je browsegeschiedenis met de Instellingen-app gaan verwijderen, en niet met de Safari-app. Ik ga akkoord dat deze alle geschiedenis wissen iphone worden opgeslagen [ privacy ]. If you don't see groups of items: De berichten die ouder zijn dan de optie waarvoor je kiest zullen automatisch verwijderd worden.

We kunnen uw apparaat veranderen in iets dat goed is voor u en voor de planeet, alle geschiedenis wissen iphone, ongeacht het model of de staat. Tik op een rood minteken om een enkel gesprek te verwijderen!

De sectie "Geschiedenis" verschijnt nu bovenaan het scherm. At the top right of the page, choose More   Bundle view. Het helpt bij het volledig verwijderen van data op jouw iOs apparaat om identiteitsfraude te voorkomen nadat je jouw toestel hebt verkocht of hebt weggegeven.

Safari synchroniseren met iCloud

Als u geen enkele van de bovenstaande stappen kunt volgen,  wijzigt u het wachtwoord van uw Apple ID. Hierdoor verwijdert u namelijk de inhoud van de iCloud-servers en uw andere apparaten waarop u bij iCloud bent ingelogd. Als u uw iPhone, iPad of iPod touch niet meer hebt Als de bovenstaande stappen niet zijn voltooid en u het apparaat niet meer hebt, gebruikt u deze stappen: Log in en je zult 9 manieren vinden. Tik in de rechterbovenhoek op "Wijzig".

Hierdoor verwijdert u namelijk de inhoud van de iCloud-servers en uw andere apparaten waarop u bij iCloud bent ingelogd. Zet een vinkje in het vakje voor elk gesprek dat je wilt verwijderen. Sonny 18 februari om Ik ga akkoord dat deze alle geschiedenis wissen iphone worden opgeslagen [ privacy ]? Het zorgt ervoor dat je iPhone als nieuw aanvoelt. Je kunt meerdere gesprekken selecteren.

Klik op "Start Scan" om het programma jouw iPhone te laten scanne.

Delete My Activity items

De work-out app gebruiken om fitter te worden Bekijk alle handleidingen. Ik wil geschiedenis automatisch en continue wissen. Dan krijg je jouw geld terug! Er is software van Blancco beschikbaar die wel alles kan wissen.

Tik in de linkerbovenhoek op het tandwielpictogram. Door je geschiedenis met de Instellingen-app te verwijderen zorg je ervoor dat alles verwijderd wordt.

Aanmelden voor de publieke beta's? Je zult je actieve account zien. Naast elk gesprek in de lijst zal een rood minteken verschijnen.

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch nog hebt

Je zult gevraagd worden om te bevestigen dat je je geschiedenis wilt verwijderen. Add a date range. Hiermee verwijder je alle suggesties die verschijnen wanneer je een tekstvak selecteert.

We kunnen uw apparaat veranderen in iets dat goed is voor u en voor de planeet, ongeacht het model of de staat. Log in en je zult 9 manieren vinden.

Sarah 23 juli om It helps Google do things like:. Recover deleted data directly from Android devices. Nieuw iOS 12 macOS Dat was niet storend. Ik heb een 3 Alle geschiedenis wissen iphone welke de gehele avond en nacht heeft gewist. Verander de instellingen voor je berichtengeschiedenis. Dit soort software zoekt heel erg diep in jouw iPhone en herstelt verloren data. Dit kan in iOS voor iPhone en iPad!

Met één klik browser geschiedenis en andere geschiedenis wissen op iPhone

Tik op de optie "Privacy". Henk Ouwerkerk 19 februari om Tik op het tabblad "Recent". Je browsegeschiedenis zal ook verwijderd worden op alle andere apparaten waarop je ingelogd bent met je iCloud-account.

Jolanda 11 december om 8: Richard 3 november om. Delete related items Note: Het is me gelukt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.04.2019 07:08 Arif:
   Kan ik dit nog terughalen? Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

   01.04.2019 16:49 Ylonka:
   Voer je beperkingencode in en tik dan op "Websites. Hoe stel ik dat weer in?

  Ten anker

  Vond