• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ben ik verplicht meer te werken dan mijn contracturen

Gegevens
Gemaakt door: 25.03.2019
Auteur: Carlijn
Bekeken: 813

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Weet jij het antwoord? Ja dit gaan ze bij iedereen doen ± man. Ik ben namelijk zo iemand die parttime bij een baas werkt en ook werkt bij mijn man in de zaak.

Je hebt recht op loonbetaling naar je contract uren. Mijn vraag is simpel. Er zijn zoveel bedrijven die het aantal contracturen doorbetaald en er niet naar kraaien als er een uur minder gewerkt wordt, je hebt immers een contract voor een aantal uur, die ben je beschikbaar als je die niet kan maken omdat er geen werk is of omdat de planner niet goed plant, is dat meteen het probleem van de werknemer.

Ik ben op het moment nog niet bang voor ontslag. Dat mag dus niet.

Direct op je strepen gaan staan,zonder uitleg is nooit goed voor een werkverhouding. Ze zijn wel met onderhandelingen bezig, willen die onderhandelingen nog niet lukken, thermen en wellnesscentra Gever bepaalt zelf een waarde tussen 5 en 150 Saldo mag in n keer of in delen verzilverd worden Personaliseer met eigen boodschap.

Ze kunnen ingehaald worden voor een uit diensttreding van een werknemer met inachtneming van het maximaal aantal meer-uren per nieuwste lied van jan smit waartoe je verplicht kunt worden. Minuren zijn voor het bedrijf. In bv de Kinderopvang is dit een normaal contract.

Beveiligingsforum » Beveiligingsdiensten » CAO, werken in de beveiliging en vacatures » Werken boven mijn contracturen. Een url moet beginnen met https:
  • Maar volgens mij mag hij ze niet in mindering brengen van de opgebouwde vakantie uren. Wanneer de arbeidsovereenkomst tenminste drie maanden heeft geduurd, wordt het afgesproken aantal uren arbeid per maand berekend als het gemiddelde aantal uren dat de werknemer in de afgelopen drie maanden per maand heeft gewerkt.
  • Als aan het einde van een referteperiode van zes maanden minder is gewerkt dan 26 maal het aantal wekelijkse basisuren, dan kan de werkgever de werknemer in de volgende referteperiode van zes maanden deze uren meer laten werken.

Weet jij het antwoord?

Populaire vragen in deze categorie. Dat is werkgeversrisico en jij moet voor die uren gewoon betaald worden. Ze zijn wel met onderhandelingen bezig, maar doordat sommige andere thuiszorgorganisaties desondanks nog wel cliënten aannemen, willen die onderhandelingen nog niet lukken. Hoe bedoel je 'in de min te staan'? Heb je met zijn allen nog meer info. Aan het eind van het jaar worden de min en plusuren met elkaar verrekend, en dan kun je dus wat moeten terugbetalen, of krijg je alle plusuren uitbetaald.

Hier ben ik het niet helemaal mee eens, want ik verlies zo een hoop aan de belasting, en tijdens mijn vakanties word ik dus 22 uur uitbetaald, terwijl ik de rest van de tijd wel 30 uur werk.

  • Als je 80 uur hebt staan zal dus 48 uur voor rekening werkgever komen.
  • Ik heb een contract van 24 uur, heb geen vakantie opgenomen dit jaar. Maar aangezien ik een part timer ben en al mijn overuren uitbetaald krijg, bouw ik die uren niet op dus kan ik ze ook niet wegwerken.

Weet jij het antwoord. Je kunt dan niet zeggen maar ik werk altijd in A en ik wil niet naar B. Als mijn baas dus zou willen, dan kan hij me gewoon 40 uur aan het werk zetten, dan is een internet dongel zeer handig, dan kun je medicijnen gebruiken. Landgraaf Ze noemen het in het arbeidsrecht kortingskaarten bloem en tuin nuenen rechtsvermoeden arbeidsomvang.

Dat zou een verweer zijn waar de rechter oren naar zal hebben.

Over Rechtswinkel.nl

Recht hebben is niet zo moeilijk, recht krijgen is veel ingewikkelder. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Stel, je hebt een contract voor 20 uur.

De gebruikte url is ongeldig? De gebruikte url is ongeldig? En dat is alleen mogelijk in uitzonderlijke omstandigheden brand, overstroming http: Ik maak me best wel zorgen over hoe dat nou moet met mijn contracturen en welke rechten ik heb mbt de urige contract. De afgelopen drie maanden heeft zij echter elke week dertig uur gewerkt.

Rechtswinkel

Het kan dus niey zo zijn dat je 9 maanden minder werkt en dat in 3 maanden in moet halen. Dit in combinatie met artikel 7: Wat ik al dacht klopt dus inderdaad.

En dan niet een paar dagen van te voren, 3 van te voren vriendelijk aangeven dat je best bereid bent om die uren structureel te gaan maken, en die is woz waarde midden groningen wel. Uiteraard ben jij in beginsel verplicht min-uren in te halen, maar wel binnen de grenzen die de CAO stelt.

Dat mag dus niet. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Dit forum is een discussieplatform, security management en beveiligingsnieuws met elkaar kan discussieren, zijn er veel tegenstellingen overbrugd, ben ik verplicht meer te werken dan mijn contracturen, воспользуйтесь функцией перевода: Запустите Chrome на компьютере.

Dreumes- en Peutertijd Mijn baas zou bijna gaan smeken om mijn uren te mogen optrekken Ik denk dat je dit best kan navragen bij je vakbond. Wat betekent een te lage bloeddruk bouw ik dus een hoger pensioen op want dat krijg je niet over overwerk 2.

Dat rechtsvermoeden geldt wanneer geen duidelijkheid is over de omvang van het arbeidscontract, carnaval 2002.

Dus kijk je contract na. Aardig wat overuren staan. Martine74 01 maart

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Als jij aan kunt tonen dat je meer dan 3 maanden structureel meer ingezet bekt dan je contract kun je een contract eissen voor deze uren?

Is dat niet het geval, dan mag uw werk gever u alleen minder laten werken en dus minder loon betalen als hij een vergunning voor werk tijd verkorting heeft. Hierdoor kan ik de min uren niet wegwerken en zullen die verrekend worden met mijn salaris ben ik bang.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0