• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Foto op hout diy gel medium

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Roger
Bekeken: 886

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe je verder aan de slag gaat, leg ik in dit oude filmpje uit! Ik heb ze allebei ingesmeerd met vernis en de zijkanten geverfd. Dat is een goeie vraag.

Dat op de verwarming leggen voor 2 a 3 uur en dan met en vochtig handdoekje afrullen. Nee hoor, het is ook een vraag die al vaker is voorgekomen.

Controleer daarom ook de hoekjes grondig. By Marloes 27 april - Nu ik de foto verwijderd heb, zie ik een hele witte waas….:

Ik had het ook op canvas geprobeerd maar iokookdaar werd het zwarte groen. Ik vroeg me af of je zoiets ook met posters kan doen, maar ga toch via ebay het aanbevolen materiaal bestellen.

Ga het maken voor mijn ouders die 25 jr getrouwd zijn. Werkt op zich ook heel goed, heeft iemand hier ervaring mee, niet uitdagend genoeg? Het verhaal van jezus me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Er zijn dus veel bedrijven die voor u een foto op hout kunnen afdrukken.

Als je bovenaan dit bericht bij de benodigde materialen kijkt en klikt op mod podge of gel medium kan je meer informatie vinden over de producten. Nee, het merk maakt niet uit! Lees even de comment door! Door het vernissen worden de kleuren ook heel mooi helder. Als ik moet kiezen vind ik de linker dus ingesmeerd met de home deco varnish mooier geworden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een blok zagen zodat je een dobbelsteen krijgt.

Superleuk en dat kon ik ook vast wel.

 • By anne 15 april -
 • Daarna veel te veel lijm…….. Bestel je foto op hout hier of bekijk onze andere producten.

Waarmee moet je printen. Ik heb het zelf niet gemaakt, maar een familielid van mij heeft het geprobeerd. Dat zou best eens kunnen! Ik las ergens dat het ook niet te nat moet. Ga het opnieuw proberen met een foto geprint door laserprinter….

Dit heb je nodig:

Oei, dat lijkt erop dat je niet genoeg gel medium gebruikt. Graag tips want ben ten einde raad. En hoe kan ik dat in de toekomst voorkomen? Heb de foto zeker 24 uur op het gel medium laten zitten zodat de inkt echt de tijd had erin te trekken.

De cookie-instellingen op rode plastic bekers action website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Wel Handig om te weten voordat ik aan de slag ga. Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt. Mijn vraag is of je een tip heb om te voorkomen dat er stukjes van de foto los laten.

Dat is een stuk goedkoper dan bij Pipoos bijv. Daar staan bijna altijd laserprinters omdat die sneller printen foto op hout diy gel medium goedkoper zijn wanneer je veel moet printen.

Welke materialen heb je nodig?

Dat is een stuk goedkoper dan bij Pipoos bijv. By Anja 12 augustus - Welke materialen heb je nodig? Posted on by ThaBrain.

 • Ik merkte dat de eerste laag er prima afging met een vochtig doekje.
 • Dus de foto verplaatsen en afdrukken in het hout.
 • Ik zou het zeker een keer proberen!!
 • Hé Miranda, Wat vervelend!

Ik heb dit project inmiddels al ontelbaar vaak uitgevoerd en nog steeds is het niet perfect. Geen oplossing, foto op hout diy gel medium, en ik zal ook uitleggen waarom.

De tatoeage trekt niet in de huid, die heb ik ook zien liggen inderdaad? De foto blijft zitten. Gel Medium wordt verkocht bij verfspeciaalzaken Home Deco Varnish of Mod Podge Action Een kwast Hout; plank, blok of plaat in een door jou gewenst formaat Een more than words lyrics westlife, maar je zou kunnen proberen het nog langer te laten drogen of misschien door ander hout te gebruiken.

Misschien zit het hem daarin. Het is heel belangrijk dat de foto met een laserprinter geprint wordt, and sometimes it's a sign of laziness.

Deze zul je eerst moeten verwijderen met MDF ontvetter o. Ik hoor inderdaad wel eens van meer succes met mod podge.

Kan dat ook de reden zijn??? By Mona 7 maart -

By ThaBrain 5 juni - Een schaar om de foto uit te knippen en twee penselen. Je mag best wel rijkelijk hiermee smeren.

Daar kan je meerdere afdrukken van maken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 09:40 Ilsa:
   Er zijn veel mogelijkheden.

  Ten anker

  Vond