• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer vanmiddag in zuidlaren

Gegevens
Gemaakt door: 30.03.2019
Auteur: Silvian
Bekeken: 408

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het blijft vooral in de noordelijke helft onstuimig met een vrij krachtige tot aan zee harde zuid westenwind.

Morgenochtend trekken vanuit het westen buien over het land met kans op hagel, natte sneeuw en een klap onweer. Richting het einde van de week wordt de temperatuurverwachting meer onzeker en neemt ook de neerslagkans wat toe.

Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Het weer nu in Zuidlaren. Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag? Eerste kwartier di 12 feb Totale daglichtperiode is Komende 7 dagen Tip:

Eerste kwartier di 12 feb. Het wordt 4 graden in Groningen tot 6 in Zeeland en daarmee is de middagtemperatuur normaal voor de tijd van het jaar. Het wordt kouder met overdag graden en 's nachts soms matige vorst.

De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 4. Morgen is het guur met veel wind en winterse buien, het weer vanmiddag in zuidlaren.

Volg dan ons nieuwsblog.
 • Tijdens zonnige momenten wordt het circa 5 graden.
 • Volle maan ma 21 jan

Australië zucht onder extreme hitte

Tijdens zonnige momenten wordt het circa 5 graden. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 4. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Vooral over de zuidelijke helft trekt mogelijk een meer aaneengesloten neerslaggebied.

Eerste kwartier di 12 feb Weerbericht korte termijn Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Antwerpen, met vanavond en vannacht nog wel regen. Aan zee is de noordwester krachtig tot hard Bft.

Vrijdag start de dag koud met op grote schaal lichte vorst. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, met vanavond en vannacht nog wel regen. Een matige oostenwind houdt de gevoelstemperatuur de hele dag onder het vriespunt. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Meld je aan voor onze gratis weermail. Vrijdagmiddag trekken over de Wadden en langs de noordkust een paar winterse buien, het weer vanmiddag in zuidlaren.

Het weer de komende 48 uur

Richting het einde van de middag neemt vanuit het westen de kans op regen toe. Richting het einde van de week wordt de temperatuurverwachting meer onzeker en neemt ook de neerslagkans wat toe.

Weerbericht Nederland Soms motregen, stevige wind. Weerplaza wereldweer Europa België Antwerpen.

Volg dan ons nieuwsblog. Blijf op de hoogte. Volle maan ma 21 jan. In de ochtend is vooral aan de westkust nog kans op een winters buitje? Komende 7 dagen Tip: Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Antwerpen, het weer vanmiddag in zuidlaren, neerslag en wolken.

Vandaag & morgen

De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Vrijdagmiddag trekken over de Wadden en langs de noordkust een paar winterse buien. Tijdens zonnige momenten wordt het circa 5 graden. Een matige oostenwind houdt de gevoelstemperatuur de hele dag onder het vriespunt.

 • In de nacht naar zaterdag gaat het graden vriezen.
 • Weerbericht Nederland Soms motregen, stevige wind.
 • Het blijft vooral in de noordelijke helft onstuimig met een vrij krachtige tot aan zee harde zuid westenwind.
 • Nieuwe maan ma 4 feb

Ben je benieuwd naar de grafieken per meetpunt. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Dat is 15 minuten langer dan vorige week? De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en neemt de kans op regen af in Antwerpen. Volg Weerplaza Blijf op de hoogte Scones clotted cream strawberry jam je aan voor onze gratis weermail?

Het weer nu in Antwerpen. Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim?

Er waait een matige zuidoostenwind en het wordt circa 3 graden, het weer vanmiddag in zuidlaren.

Weer Provincie

Morgenmiddag blijft de kans op winterse buien groot, maar schijnt tussendoor vaker de zon. Weerbericht lange termijn De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op neerslag af in Zuidlaren. De maximumtemperatuur komt uit op 7 graden in het oosten tot 9 in het noordwesten en daarmee is het circa drie graden warmer dan normaal half januari.

Eerste kwartier di 12 feb Morgen is het guur met veel wind en winterse buien. Volle maan ma 21 jan Het weer nu in Antwerpen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.04.2019 07:03 Revelino:
   Morgenavond trekken nog een paar winterse buien over het land en daalt de temperatuur naar het vriespunt. Het is 4 °C overdag en de temperatuur 's nachts daalt tot -4 °C.

   14.04.2019 23:21 Christel:
   We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

  Ten anker

  Vond