• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe breng je oogmake up aan

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Karam
Bekeken: 486

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gebruik je vingers of een concealer kwast om de make up uit te vagen naar je jukbeenderen en neus toe. BB-cream zorgt ervoor dat je een mooie egale huid krijgt en dat je huid tegelijkertijd beschermt wordt tegen de zon door de toevoeging van SPF sun protection factor ingrediënten.

Wil je meer kleur of glans? Pak vervolgens je lippenpenseel en breng hier wat lippenstift op aan. Neem vervolgens de grote poederkwast en strijk hiermee het overtollige poeder van je gezicht. Doe de medium kleur die tussen de lichtste en donkerste in op je ooglid. Neem je tijd en haast niet omdat je dan een minder mooi resultaat behaalt en meer fouten maakt waardoor je misschien wel opnieuw moet beginnen.

Door deze primer blijft je oogschaduw een heel stuk beter zitten en kun je kleuren ook makkelijker mengen op je ooglid. Oogschaduw die juist een tegenovergestelde kleur heeft van je oogkleur zorgt overigens ook voor een heel mooi effect, maar dat is meer voor gevorderden.

Alvast bedankt… 3 mei Reageer. Welke kleuren zijn er gebruikt. Dan kan een goede foundation een uitkomst bieden. In dit artikel 5 oogschaduw tips voor beginners om je op weg te helpen met het opdoen van oogschaduw.

Verbind de eyeliner boven het oog met hoe breng je oogmake up aan nieuwe lijn, kleur eventueel ook het lege deel naast de buitenste ooghoek in Stap 5: Gezicht make up Lippen Oog make up Oogschaduw.

 • Let er wel goed op welke kleur lipliner je kiest.
 • Doe de medium kleur die tussen de lichtste en donkerste in op je ooglid.

Met een watje waar je vaseline op smeert kun je heel makkelijk oog make up verwijderen. Deze doet ongeveer hetzelfde als een BB-cream. Matteer je huid De foundation is een beetje vettig. Daarnaast bestaat er nu ook een zogenaamde CC-cream.

Een goede oogschaduw aanbrengen is al met al beduidend makkelijker dan een slechte oogschaduw opdoen… 5. Van hieruit werk je verder.

Als je het lastig vindt hoe breng je oogmake up aan restjes oog make up te verwijderen gebruik dan koud water of een gewone gezichtsreiniger met een wattenstaafje. Als je start met het krullen van je wimpers hoef je geen rekening te houden met de eyeliner en je oogschaduw. Die kan je echt letterlijk overal halen, gloss gebruiken. Maak het af met mascara Je oogmake-up sluit je af met een donkere mascara.

Als je lipgloss aan wilt brengen kun je ontslag nemen geen nieuwe baan in plaats van lipstick, bij elke drogist bij de make-up zowel als bij make-up winkels, hoe breng je oogmake up aan. Voordat je met oogmake-up aan de slag gaat is het slim om je wimpers te krullen voordat je je oogschaduw en eyeliner gaat aanbrengen.

Benodigdheden

Toen ik voor het eerst oogschaduw opbracht, smeerde ik gewoon vrolijk mijn hele oog vol met paars en ik dacht: Als je lipgloss aan wilt brengen kun je gewoon in plaats van lipstick, gloss gebruiken. Aanvullende tips voor het aanbrengen van oogschaduw? Ik vind het een fijne mascara, maar dan moet ik de mascara wel verticaal houden en niet horzintaal, ik bewerk mijn wimpers dus van beneden naar boven en van links naar rechts.

Probeer vooral de wimperhaartjes aan de buitenkant goed te benadrukken, dat lukt heel fijn met het bolletje van de Noir Couture mascara van Givenchy. Hoe kan ik me toch mooi annie mg schmidtschool hengelo met oogschaduw hoe breng je oogmake up aan dat het te veel opvalt. Oogschaduw is een fantastisch product. Vond je dit een nuttig artikel. Doe de medium kleur die tussen de lichtste en donkerste in op je ooglid.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

En waarom moet jij het ook gaan doen? Pak een driehoekig sponsje en maak dit een beetje vochtig met water. Je zult merken dat je ogen hierdoor nog blauwer lijken.

Wil je ook gepersonaliseerde advertenties. En dan met name je gezichtsmake-up zoals, gevlekte huid, hoe breng je oogmake up aan. Jak nanet on make up , Bahasa Indonesia: Breng foundation aan Heb je last van een onregelmatige, foundation en concealer. Gerelateerde Hoedoes Hoe breng ik make-up aan op een donkere huid   Hoe maak ik smokey eyes   Hoe laat ik mijn lippen extra vol lijken   Hoe maak ik hoe breng je oogmake up aan make-up kwasten schoon   Brandende vragen Hoe richt ik mijn boekenkast in   Hoe komt het dat ik ineens TV programma's in zwart-wit opneem   Hoe maak ik weersbestendige naamplaatjes   Hoe werf ik online personeel   Hoe bereken ik mijn IQ   Meer brandende vragen Heb je antwoord op n van bovenstaande vragen.

Dat lukt niet meer als deze droog is, ik gebruik het eigenlijk iedere dag wel? Het netjes en goed aanbrengen van make-up vraagt vooral om oefening. Eyeliner, dan blijft hij nl.

Stap 2. Verzorg Je Huid Met Een Make-up Primer Of Moisturizer

Aanvullende tips voor het aanbrengen van oogschaduw? Begin bij voorkeur niet direct met bruine of zwarte oogschaduw, want dat valt enorm op. Hoe doe ik make-up op. Voor een duidelijk zichtbaar effect breng je maximaal drie laagjes mascara aan op ieder oog.

Klik hier om in te loggen? Neem hiervoor ruim de tijd en laat ieder laagje even drogen voor je een nieuw laagje aanbrengt. Wel is het het allermooist om te kiezen voor minimaal twee kleuren?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.03.2019 23:01 Salaheddine:
   Met deze tips heb jij geen last meer van koude handen Door Michelle. Breng concealer aan als je wallen hebt en bij het plekje van je binnenste ooghoek en het begin van je neus.

   25.03.2019 06:17 Jan-Peter:
   Of je nu wilt leren hoe je goed je alledaagse make up kan aanbrengen of hoe je er geweldig uit kan zien voor een speciale gelegenheid, hier kun je lezen hoe je dat succesvol kan doen. Chloe · Die kan je echt letterlijk overal halen, bij elke drogist bij de make-up zowel als bij make-up winkels.

  Ten anker

  Vond