• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe stel ik google in als mijn startpagina

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Tamarah
Bekeken: 855

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik op Zoeken  in de kleine zoekbalk in de rechterbovenhoek van uw browser. Selecteer Firefox in de menubalk en klik vervolgens op Voorkeuren.

Klik in de linkerhoek van de zoekbalk op het vergrootglas. Ik wel google als beginpagina maar weet niet hoe dat moet. Klik op Invoegtoepassingen beheren. Klik in het gedeelte 'Geavanceerde instellingen' op Geavanceerde instellingen weergeven. Klik in de rechterbovenhoek op  Meer acties

Internet Explorer 8 Open Internet Explorer. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op het tandwielpictogram. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Internet Explorer 10 Open Internet Explorer.

Sla uw wijzigingen op Klik onderaan op OK om uw wijzigingen op te slaan. Houd contact met vrienden en bekenden en deel belangrijke momenten met ze.

Klik in de rechterbovenhoek van het zoekvak van je browser op de pijl-omlaag. Sla uw wijzigingen op Klik onderaan op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen

Hey Jaap, Mocht je er met de uitleg van SimonV toch nog niet uitkomen, dan kun je ook nog even proberen via de uitleg van GoeieVraag zelf.

Klik op Firefox in de linkerbovenhoek, selecteer Opties en klik vervolgens op Opties in het rechtermenu. Verwijder de tekst in het vak dat is about: Selecteer Google onder Standaardzoekmachine. In Google Chrome klik je op het icoon dat lijkt op een steeksleutel.

Ik doe een gok Ontdek populaire zoekopdrachten, en kies voor Opties, plaatselijke restaurants en nog meer. Er wordt een nieuw tabblad geopend. De gebruikte url is ongeldig. Klik op Extra, daardoor 'misten we de computerbeurs in het beursgebouw (interexpo)? De gebruikte url is dubbel.

Uw homepage wijzigen

Populaire vragen in deze categorie. Een url moet beginnen met https: Als u uw tabbladen, bladwijzers, apps, thema's enzovoort, wilt synchroniseren op al uw apparaten, klikt u op de knop Inloggen bij Chrome boven aan de pagina Instellingen.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Lees hoe u Google instelt als uw standaardzoekmachine. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan. Klik op Als standaard instellen.

Selecteer naast Opstarten de optie Starten met de startpagina in het dropdown-menu om Google te zien wanneer u uw browser opent. Je hoeft Edge helemaal niet te gebruiken.

Weet jij het antwoord?

Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten. Internet Explorer 10 Open Internet Explorer. Oh, dat is ook goed om te weten inderdaad! Selecteer naast Opstarten de optie Starten met de startpagina in het dropdown-menu om Google te zien wanneer u uw browser opent. Ik heb net windows 10 gekregen, maar hoe installeer ik mijn startpagina weer goed?

Klik op 'Toevoegen' om het instellen te voltooien. Hier word je stap voor stap geholpen met het instellen van je startpagina inclusief screenshots. Hoe kan ik mijn startpagina instellen in windows 10. Sla uw wijzigingen op Klik onderaan op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Meteen toegang tot Google in uw browser Google instellen als uw startpagina. Klik op Als standaard instellen en klik op Sluiten. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Vrageninfo

Selecteer Firefox in de menubalk en klik vervolgens op Voorkeuren. Selecteer Google onder Standaardzoekmachine. Bij Algemeen kan je aangeven wat je als Startpagina wilt hebben. Er is een site waar je kan zien hoeveel mensen jouw naam hebben en waar op de wereld?

Er is een site waar je kan zien hoeveel mensen jouw naam hebben en waar op de wereld. Nooit meer een doodle missen Geniet van uw favoriete doodles, van kunst tot instrumenten tot spelletjes. Gebruik een snelle gratis webbrowser?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 04:51 Wiresh:
   Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Selecteer Google onder Zoekmachine.

  Ten anker

  Vond