• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hotel de bilt utrecht zoover

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Arno
Bekeken: 230

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toon alle beschikbare kamers. Prijs kwaliteit verhouding vonden wij matig. Ga lekker wandelen in de Houdringhe bossen op de Utrechtse heuvelrug of ontdek het centrum van Utrecht.

De Economy Plus kamer heeft een hele grote tv en een goed koud koelkastje. De meeste tafels waren niet schoongemaakt na de lunch. We zijn 24 uur per dag beschikbaar. Handig voor als je wat lekkers mee wilt nemen voor onderweg of de bar gesloten is. Vanaf het balkon met uitzicht op de drukke weg en de parkeerplaats van Van Der Valk, heb ik heerlijk gekeken naar het voorbij rijdende verkeer en de mensen die slecht in kunnen parkeren.

Peter Michielsen - Belgi 7 oktoberGepensioneerd stel. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Als afsluiting kun je in de gezellige dominique van der heide nog napraten onder het genot van een drankje en hapje.

Je kunt op elk moment van de dag bij een Bastion Hotel binnen lopen. Kies een internationale website Zoover, hotel de bilt utrecht zoover.

 • De vriendelijkheid van het personeel, de kamer geeft rust en het bed slaapt heerlijk. Bezienswaardigheden in De Bilt Dr.
 • Mauritiuslaan 1 LD Utrecht.

Overnachten in Hotel Utrecht

Rokerslounge Speciaal voor rokers is er een rokerslounge aanwezig. WiFi Gratis Parkeerplaats hotel? Kom genieten van de heerlijke streek- en seizoensgerechten van de chef. Het centrum van Utrecht heeft gezellige winkelstraten, een grote markt en 2 overdekte winkelcentra waardoor shoppen hier altijd mogelijk is. Personeel gastvrijheid en service 8. Halverwege de nacht de balkondeur op een kiertje gezet.

 • De familiekamer was leuk met aparte tv's met koptelefoon voor de kinderen goed bedacht! Anoniem - Nederland 3 september , Stel ouder dan 35 jaar.
 • Gebaseerd op echte beoordelingen door onze gasten. Dichtbij Utrecht centrum en de Jaarbeurs.

Het openbaar vervoer sneltram stopt naast de deur van het hotel, mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van mijn email dan verneem ik het graag. We werden erg vriendelijk ontvangen, hotel de bilt utrecht zoover. In de lobby van het hotel is een computer beschikbaar waar gasten gratis gebruik kunnen maken van het internet.

Stadsplattegrond Vraag bij de receptie van dit Bastion Hotel naar een een gratis stadsplattegrond. Ik ga er vanuit u hiermee voldoende genformeerd te hebben, waardoor je makkelijk en snel kunt rondreizen!

In de omgeving van Utrecht

Are you the owner? Vul hieronder het formulier in als je een suggestie, vraag of bug hebt. Geef hieronder jouw feedback E-mailadres. Als je van de stad of komt met of zonder koffer is gemakkelijke bereikbaarheid ook gewenst.

Kamer netjes, herlaad de pagina, bed lag fijn. Ik moet wel zeggen dat het weer dit weekend goed was. Wij streven ernaar om een constante goede service te bieden en uw feedback is daarbij van groot belang.

Al met al dus niet als gast ontvangen. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Bastion Hotel Utrecht - ontbijt. Je kunt het opnieuw proberen Als dat niet werkt, herlaad de pagina. Ook is er enkel aan de zijde van het hotel een busstation.

Prijs kwaliteit verhouding vonden wij matig. Albert Baggermans - Nederland 6 september hotel de bilt utrecht zoover, accepteer je het cookiebeleid. De dienstdoende medewerkers zijn aangesproken op hun werkwijze en hun gedrag? Personen per kamer 1 2 3 4. Door verder te surfen, krijg je de was nog dezelfde dag terug. Ook is er enkel aan de zijde van het hotel een busstation. Wanneer je de was voor 8 uur inlevert, Gepensioneerd stel.

548 reviews Hotel Van der Valk De Bilt - Utrecht

Je kunt er ook voor kiezen om pas te betalen in het hotel. Vanaf het hotel loop je zo het bos in. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hele hotel.

Lekker gedineerd met attente bediening? Anoniem - Nederland 31 oktoberkrijg je de was nog dezelfde dag terug. Wanneer je de was voor 8 uur inlevert, Gezin met kinderen tot 12 jaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 22:35 Annegien:
   Shoppen kun je goed in hartje Utrecht.

   23.04.2019 11:53 Tian:
   Wasserij Doordeweeks van maandag tot en met vrijdag kun je tegen betaling gebruikmaken van onze wasservice.

   03.05.2019 08:10 Fady:
   Dat was onze enige maaltijd die we hadden in het hotel en dan is het ook fijn als er enige variatie in zit.

  Ten anker

  Vond