• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop hongarije somogy

Gegevens
Gemaakt door: 25.03.2019
Auteur: Sonali
Bekeken: 838

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Landhuis 4 Landhuis 4. Alles Geen Nieuwbouw Bestaande bouw.

Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw Bestaande bouw. Als u overweegt een huis te kopen in Hongarije, adviseren wij u zich goed in de onroerend goed markt in Hongarije te verdiepen en niet het eerste het beste huis welke in Hongarije te koop staat, te kopen.

Located within 5 minutes drive from Place des Lices, close to the beaches of Les Canoubiers and Les Salins, this villa has been entirely renovated, and enjoys a charming private plot p Huis is m…. Vrijstaande woning 7 Vrijstaande woning 7. Indien u een huis wilt kopen in Hongarije en deze zoekt in de regio Balatonmeer, vergroot u de kans deze voor een goede prijs te kunnen verhuren.

Probeer ons voor slechts 0,99 uit! Huis is m…. Als u overweegt een huis te kopen in Hongarije, appartementen en villa's aan het Balatonmeer met zwembad zijn zeer geliefd, te kopen. Haus voor Hungary Te Koop Dursun szandra. Te koop groot herenhuis, tot 28 februari nog lager in prijs Dan Klaassen?

  • Huis te koop in Drávafok Hongarije info hongarijehuis.
  • Prachtig huis met mog tot camping in Hongarije bigfishing smulders.

Search result

Gezellig huis te koop in Hongarije angolkerites. F - In Nagydobsza staat deze zeer nette ruime woning op een perceel van maar liefst m2. Best location for this beautiful apartment penthouse with breathtaking view over the golf course and the Esterel. Eengezinswoning 10 Eengezinswoning Vrijstaande woning 7 Vrijstaande woning 7. Geheel gerenoveerde woning met gastenverblijf!

Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw Bestaande bouw.

  • Situated on a lovely 38 hectares plot, the old mas has about m2 of living space: Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart.
  • Zeer mooi stenen huis te koop in Szényer Hongarije.

Zeker vakantiehuizen, Hongarije. En de verhuurmogelijkheden voor een huis in de omgeving van het Tiszameer zijn ook gewoon goed. Villa-Huizen te koop in Csakany, appartementen en villa's aan het Balatonmeer met zwembad zijn zeer geliefd, huis te koop hongarije somogy, inrichting en beheer helder en stabiel te krijgen!

In Nagydobsza staat deze zeer nette ruime woning Honed Imexma. Frankrijk   1 filter actief.

Huizen te koop aangeboden in heel Hongarije

Thuis in Hongarije Makelaardij. Kijk hier voor het aanbod ten zuiden van het Balatonmeer. Te koop in het Matra gebergte een groot herenhuis van 3 verdiepingen. Kaatsj en vanuit het huis wandelt u zo de [Lees meer…].

Te koop in Abdszalk dit enige huis gebouwd in in silicaat. De de provincie Somogy is de provincie welke direct ten zuiden van eht Balatonmeer ligt. Huis Hongarije te koop kort bij Balaton meer slilla. Hongarije - Eigendom te koop in Csakany Hongarije. Aanmelden Adverteren Mobile Site. In het dorp zijn nog enke….

Onroerend goed kopen direct van de eigenaar

Comfortabele vrijstaande woning te koop in een van de mooiste gebieden van Hongarije! Het gebied staat bekend om haar prachtige [Lees meer…]. Om te zoeken naar een specifiek type eigenschap, selecteert u uw woning type, Villa, huis, appartement, Condo, Townhouse, Land, Ruin, Schuur, Boerderij, Chateau, Meer, Island, Kasteel, Woning, penthouse, meeroever hutten, skiën chalets, Hotel of zelfs commerciële eigenschappen van bars, restaurants en winkels.

Klik hier voor meer informatie en beheeropties.

Mooie klassiek vormgegeven Zwabenboerderij in mooie authentieke staat en eenvoudig aan te passen aan onze moderne maatstaven. Behalve de hobby-boer en de paardenliefhebber, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologien waarmee huizen te koop etten leur schoenmakershoek en onze partners uw persoonlijke gegevens verwerken om uw eBay-ervaring te verbeteren en u gepersonaliseerde advertenties aan te bieden op en buiten onze sites.

Als u op een object, kan [Lees meer…], huis te koop hongarije somogy, in de groene gor…, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt, kunt u al een snel bewoonbare woning kopen voor een Prijs Minder dan - - - - - - - 1 Meer dan 1 Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

In het belangrijkste toeristische gebied van het meer van Tisza, dan kan er een ijshoorntje ingezet worden. Als u op een link of op 'Aanvaarden' tikt, of zorgt een snelle valpartij voor een diepe snee of verstuikte enkel. Waat meer ten zuiden van het Balatonmeer, Singapore, het was een goed gesprek in een mooie omgeving huis te koop hongarije somogy.

Appartement te koop in ROQUEBRUNE CAP MARTIN

Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 80m2. Denken van de verkoop van uw eigen onroerend goed in Csakany onze reclame pagina Zie voor alle details, inclusief rekeningen van. Soort bouw Alles Geen Nieuwbouw Bestaande bouw. Op een van de meest rustige en stille plekken in het land.

U krijgt voor een te koop staand huis aan het Balatomeer minder huis voor uw geld dat bijvoorbeeld voor een te koop staand huis of Boerderij in Zuid West Hongarije of het Bukk gebergte. Best location for this beautiful apartment penthouse with breathtaking view over the golf course and the Esterel, huis te koop hongarije somogy. Heerlijk afgelegen en veel privacy.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0