• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop in lelystad

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Lindi
Bekeken: 298

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Cattery Fatal Attraction Contactpersoon: DNA ,pl,Snap Stamboom naam vader van de kitten s:

Gizelle Kamaris Moeder is getest op: Ze worden volgens schema ontwormd en ontvlooid. Mocht u interesse in haar hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij een gouden mandje vinden zij onwijs veel liefde, een andere kat of samen verhuizen met een broertje of zusje.

V en FIV Test.

Ze hebben een superlief karakter. Hennie van Drie Lid van vereniging:. Carino's Whisper Moeder is getest op: Gerne drfen sie ab jetzt Besuch empfangen und reserviert werden.

Ze krijgen een kittenpakket mee als ze verhuizen.

Net als ons andere nestje, hebben ook deze kittens het thema harry potter gekregen. Udo Your Honor Vader is getest op:
  • Aangezien wij onze kittens een lang en gezond leven toewensen mogen ze alleen verhuizen naar liefhebbers die hun katten niet los buiten laten. De Luxe von der Ahse Moeder is getest op:
  • Golden Mango van de Wollebij Vader is getest op:

Cookie instellingen

Zoekt u een vriend voor het leven? Als de kittens mogen verhuizen krijgen ze mee: Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie. Alphen aan den Rijn Provincie: Kan geen genoeg krijgen van aandacht en komt het ook gewoon vragen. Onze kittens zijn geboren in de woonkamer, hierdoor zullen het erg sociale katten zijn welke behoefte hebben aan een katten vriendje.

  • En uiteraard hun voeding voor de eerste dagen.
  • Bekijk alle advertenties van Cattery Blessing Blue Eyes. Sharifa's Quentin Vader is getest op:

Voor de fok zijn Variant en dragen blu point gen Er is nog 1 blauw katertje te koop. Anita Kajuiter Lid van vereniging: Cattery de Cheritte Contactpersoon: Bekijk alle advertenties van Olga Volkova. Pawprints in de Snow. Cattery from Galensis Contactpersoon: Astrid Lid van vereniging: .

Uitgelicht

Voor Info verwijs ik u naar mijn website, de Informatie goed doorlezen en eventueel Koopcontract. Ze worden 2x gevaccineerd, zijn ontwormt, krijgen een Mundikat stamboom mee, een internationaal inentingsboekje, en natuurlijk wordt het kittenpakket niet vergeten. Goedkope wasdroger met garantie. Mocht uw interesse gewekt zijn voor een van de andere kittens, dan zien we uw reactie graag tegemoet.

Onze kittens zijn meerdere malen ontwormt, hebben 1 huis te koop in lelystad gehad, alles is dus goed in kaart. Wij zoeken een gouden mandje voor onze kittens, het liefst met een speelkameraadje. Blue zilver tabby poes: Beide ouders zijn hier geboren, ben immers in Indonesie geweest, Egelmeers.

Cattery Eagles Eye's Contactpersoon: Carmiya Beruthiel-PL Moeder is getest op: Ze groeien op in een kleine groep en krijgen alle liefde en aandacht die ze nodig hebben om uit te groeien tot heerlijke huisgenootjes.

Wasmachines, 2e hands goed werkend met garantie

Een prachtig zwart 90 cm gasfornuis met 5 pitten, een digitale timer, draaispit en grill. Chriscoon Gin Daisy Moeder is getest op: Heida Lid van vereniging: De andere 2 zijn poesjes en reeds gereserveerd. Seal Point optie 1.

Euregio Rassekatzen Verein E-mail: Komt heerlijk bij je zitten, geeft kopjes en ploft neer om te knuffelen. HCM ech en dna neg. Alphen aan den Rijn Provincie: Alle kittens hebben inmiddels een nieuw huis gevonden Onze koelkasten komen met 2 jaar garantie, huis te koop in lelystad. Als ze verhuizen krijgen ze een mooi kittenpakket met mand en speelgoed mee. Nemesis'kits Hades Vader is getest op: FOTO'S op onze website.

Trends woningmarkt Nederland

Dit maakt dat al onze kittens zeer sociaal, evenwichtig en mensgericht zijn. Bekijk alle advertenties van Cattery Dreams of Heaven. Bij interesse zien we graag uw mailtje tegemoet waarin we ook wat over uzelf kunnen lezen. FOTO'S op onze website!

Dus u kunt altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden van onze beschikbare poezen! Een kitten groeit bij ons op in huis samen met andere katten. Wir legen groen Wert auf die Gesundheit aber auch auf die Rassenstandart und gehen regelmig auf die Ausstellungen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0