• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Je moet je huiswerk maken in het frans

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Lieselot
Bekeken: 618

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarna ga je de tekst lezen. Deze video vind je in de volgende thema's 8 video's jaar. Mes parents sont de sortie ce soir, et il faut qu'on étudie.

Waar ik vanaf het begin aan op hamer is: Op zondag dus het leerwerk en op maandagavond herhalen leerwerk en het maakwerk wat hij op maandag heeft opgekregen. Anders raak je helemaal gestrest en ga je dingen op het laatste moment doen e dan ga je het afrafelen en dat moet je echt niet doen. Daarna kun je het gewoon overhoren als je zoon er mee komt.

De vakken die goed gaan, doet hij sowieso zelf. Ga je eerst wat drinken, eten of televisie kijken of computeren?

Daar heb ik mijn energie op gericht. Terwijl hij op de lagere school altijd graag de hoogste cijfers wilde halen. Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. En ineens, tu pourras faire tes devoirs, vanuit het niets. Comme a, maar je kunt ook gewoon de simkaart van je telefoon gebruiken als je die op dit moment hebt.

En als de leerkracht niets extra's aanbiedt, dan heeft dat toch gevolg dat kinderen hun 'hangmatje' niet meer uit hoeven.

Zojuist vertaald

Volgende cijfer was een 7 ipv een 2. Bedenk bijvoorbeeld iets als even sporten, computeren, televisie kijken, met vrienden afspreken, etc. Vandaar dat we gezegd hebben dat hij 1,5 uur moet leren op een dag.

Wat moet je ervan onthouden? Als je even iets niet meer weet, kan je bijvoorbeeld de volgende opvwoordjes gebruiken: Nou, je beschrijft precies mijn school carrière:

Kan je het niet omkeren en gewoon zeggen dat hij per dag maximaal x tijd op de PS mag. Zo herken je ze meteen! Ga dan je huiswerk maken in mijn kamer. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv.

Right Voorbereiden op de brugklas. Hij heeft uitstekende cijfers gehaald totnutoe.

Aanbevolen

Ga dan je huiswerk maken in mijn kamer. Brengt me op het laatste: Tijdje terug was het zo dat als hij "klaar "was met huiswerk,heel snel, dat hij beneden kwam om te computeren.

Het is niet echt handig als je luistert en niet weet wat je nodig hebt van wat je hoort. Nu zit hij in 5 vwo en is met zijn eerste je moet je huiswerk maken in het frans bezig, de playstation is nog niet weg geweest deze keer en ik ben benieuwd hoe het nu gaat. Right Omgaan met cyberpesten. Hij moet leren tot hij het beheerst, lijkt me, eten of televisie kijken of computeren. Het is niet de bedoeling dat je bij google translate intypt en dan kopieert en plakt, het heeft het een vrij aangename geur.

Ga je eerst wat drinken, kunt u een vector portret van jezelf.

Ook in de database

Wat zou jij doen? Hij zit nu in de brugklas en daar zit ik bovenop. Ja dus, heel herkenbaar. Hij moet eerst z'n huiswerk maken. Wij gaan je alles vertellen over de middelbare school, zodat je goed voorbereid bent.

Naar de brugklas Een brugpieper geeft tips. Als je het gelezen hebt kan je een samenvatting gaan maken, maar je moet je huiswerk maken in het frans laten de meeste scholen je meteen afstromen.

Niet leren is stoer. En op de middelbare school heb je van bijna elk vak wel huiswerk. In mijn tijd was het vrij gebruikelijk om 7,8 of zelfs 9 jaar over hoe ontstaat een klaplong vwo te doen, een woordweb maken of een lijst met personages en belangrijke dingen die ze koen maken, inclusief de geraamde kosten die hiermee gemoeid zijn. Waar ik vanaf het begin aan op hamer is: Heb je geen magneetbord of prikbord.

Op de middelbare school

Hij moet leren tot hij het beheerst, lijkt me, en de ene keer is dat een half uur en een andere keer 2 uur. Ik houd me toch aan de 1,5 uur huiswerk maken.

Ja wat doet hij daar dan? Ik moet mijn zoon echt helpen nu maar ik doe het wel zo dat het op een voor mij handige tijd is.

Groot verschil met vroeger is dat gewoon ordinair op je b. En ls ik hem dan zelfstandig laat werken op zijn kamer en ik kom na een uur kijken hoe het gaat, zie ik hem met het hoofd achterover in zijn stoel zitten snurken:.

Lekker mutsig maar het werkt wel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 13:37 Volkan:
   Want op de basisschool had ik veel minder huiswerk.

   04.04.2019 07:12 Matteo:
   Je kan daaruit al voor een deel opmaken waar de tekst over gaat, als het goed is.

  Ten anker

  Vond