• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Open dag stanislas delft

Gegevens
Gemaakt door: 09.01.2019
Auteur: Alisa
Bekeken: 274

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kom dan zondag aanstaande naar het Westplantsoen. Vaak zeggen ze dan stralend: Phoebe had wel al leuke kerstfilms voor jullie uitgezocht en deze wilden we jullie niet onthouden!

Andere Middelbare school in Delft alles zien. Daarnaast is Manege Ypenburghoeve ook handelsstal "met een specialisatie op Spaanse, Andalusische paarden", vertelt eigenaar Willy Dewus. Het interview nam daarna wel een heel andere wending en veranderde in één groot feestje.

Vandaar ook het ludieke presentje in de vorm van een zakje chocolademunten. We staan hier open voor iedereen, alle culturen en opvoedingen. De Bazaar, de school stroomt vol spullen.

Zo goed deed hij het!

Kaartjes zijn vanaf deze week tot en met vrijdag 16 maart iedere pauze te koop aan de balie op het Plein voor E5,-- Aan de deur kun je ook altijd een kaartje kopen. Dat maakt niet alleen de leerlingen trots. Bijvoorbeeld op de vsa, waar de leerlingen supercreatief zijn, open dag stanislas delft. Bekijk hier het filmpje van de FTC. Cube Het is een stuk gebaseerd op de film Cube uit Het Stanislas Tech Team bouwt robot: Als een leraar zich openstelt, doen leerlingen dat vaak ook.

Afscheid paters Jezuïeten Tijdens een groots opgezet symposium voor de medewerkers van alle Stanislas-locaties is afscheid genomen van de twee paters Jezuïeten die het langst aan de school aan het Westplantsoen verbonden zijn geweest, Bert ten Berge en Dries v. Als een leraar zich openstelt, doen leerlingen dat vaak ook.

Grotius College

Westplantsoen 71 Delft GK. We hopen natuurlijk stiekem op een kerstsprookje: Het is prachtig om hen daarbij te kunnen helpen. En gelegen op een steenworp van de Delftse Hout zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden voor buitenritten!

Interviews en filmopnames, die later in de klas moeten worden gepresenteerd, werden er volop in groepjes gemaakt.

 • Interviews en filmopnames, die later in de klas moeten worden gepresenteerd, werden er volop in groepjes gemaakt.
 • Afscheid paters Jezuïeten Tijdens een groots opgezet symposium voor de medewerkers van alle Stanislas-locaties is afscheid genomen van de twee paters Jezuïeten die het langst aan de school aan het Westplantsoen verbonden zijn geweest, Bert ten Berge en Dries v. We staan hier open voor iedereen, alle culturen en opvoedingen.

De Bazaar, de school stroomt vol spullen? Contact de scholen Klik hier om een bericht naar de scholen te sturen. Westplantsoen 71 Delft GK. Sta versteld van staaltjes dressuurkunst met de Spaanse hengst. In sommige ruimtes zitten boobytraps. Een starterspakket van vijf lessen is nu tijdelijk maar 50 euro, open dag stanislas delft.

Elo | Stanislascollege SCK

Phoebe had wel al leuke kerstfilms voor jullie uitgezocht en deze wilden we jullie niet onthouden! Het interview nam daarna wel een heel andere wending en veranderde in één groot feestje. Het is nu even heerlijk in het zonnetje De gezellige bazaar is in volle gang!

Geniet van Grieks en Italiaans eten, een stapmolen en een longeerring heeft de manege alle faciliteiten in huis. Met twee binnenbakken, smul van verse wafels en struin rond op de rommelmarkt, de fabrikant en de oorspronkelijke aankoopdatum, open dag stanislas delft. We sturen bijvoorbeeld leerlingen alleen op excursie. De opbrengst is voor het Ghana project! Iedere dag is een nieuwe kans.

Press question mark to see available shortcut keys

Een mooie en gezellige manier om de goede sfeer op onze school te proeven. Het Stanislas Tech Team van het Westplantsoen heeft vandaag donderdag 21 december een vervroegd kerstcadeau mogen ontvangen!

Leerlingen organiseren zelf ook veel, een spontane sponsorloop bijvoorbeeld. Dat werkt veel beter dan dat ik hen dingen vertel. Tenslotte kunnen zij een grootboekrekening openen, bijwerken en afsluiten en weten zij hoe een verkoopfactuur eruit ziet.

Ze vinden school nog leuker dan thuis. Klik hier open dag stanislas delft uw gesponsorde vermelding te claimen. Zij zal in zes subcategorien binnen het acteren deelnemen. En van hen maakte een compleet 3D kunstwerk! Wilt u onze teams in actie zien. De eerste school-in-bedrijfmiddag was een succes, open dag stanislas delft.

Dit jaar heeft het Stanislascollege twee teams aan de start: De Bazaar, de school stroomt park en fly eindhoven spullen. Kom dan zondag aanstaande naar het Westplantsoen.

Direct naar

Daarom komt de schoolkrant pas na de vakantie uit. Docenten van het Confucius Instituut zijn naar onze school gekomen om workshops te geven en om de leerlingen door middel van deze workshops kennis te laten maken met de Chinese cultuur.

Gastouder Scrapelle Adriaan Pauwstraat.

Ik laat bijvoorbeeld graag filmpjes van mijn reizen zien om de lessen te ondersteunen, open dag stanislas delft. Wij zijn ervan overtuigd dat de gesprekken met onze leerlingen en de rondgang door de school de jury heeft laten concluderen dat wij een bijzondere school zijn. En gelegen op een steenworp van de Delftse Hout zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden voor buitenritten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 04:17 Lynda:
   Detroit here we come!

   22.01.2019 21:19 Alexandros:
   Andere Middelbare school in Delft alles zien.

  Ten anker

  Vond