• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sigarettenaansteker auto werkt niet fiat punto

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Margret
Bekeken: 341

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb een t-jet uit Profiel Uitloggen [ Google [Bot] ]. Maak die dan hier aan.

Berg Sigarettenaansteker stopt met werken na uithalen gps Vermoedelijk gewoon al kapot bij levering. Dus toen de "main powerline" naar het zekeringenkastje losgetrokken en teruggedaan. Ik weet nou echt niet meer of ik een vierde en een vijfde stekker moet gaan proberen, of dat het toch aan de auto ligt Sigarettenaansteker stopt met werken na uithalen gps Dat kruis wil zeggen dat de tablet niet oplaadt, dit komt overeen met wat mijn kinderen zeggen de batterij is uiteindelijk dan leeg.

In ongeveer een uur tijd de middenconsole met dubbele bekerhouder en de sigarettenaansteker geplaatst.

Titelfixje en het lettertype hoeft natuurlijk niet bold! Ik heb drie verschillende modellen geprobeerd.

Ik heb deze niet maar de bekleding was al geperforeerd maar daarachter hing geen zekeringskastje? De zekering van de aansteker zit onder de motorkap, als je voor de auto staat van het rijtje kleine zekeringen links de achterste.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Bij kortsluiten zal de USB oplader meestal de maximale stroom leveren en zal de oplader de spanning terugbrengen tot de spanning waarbij de stroom nog steeds sigarettenaansteker auto werkt niet fiat punto is.

De voorgaande berijder was een roker, en had goed gebruikt gemaakt van dat ding. Heb het uiteindelijk zo gelaten. De dealer heeft geen idee en ik zoek toch wat zekerheid voordat ik in het vloerkleed ga snijden!

Weet jij het antwoord?

Op de FIAT site onder "instructieboekjes". Stond ik daar in Frankrijk op de terugweg zonder navigatie. Ik heb ook exact dezelfde 2 producten waarvan ik de aansteker er ook met geen mogelijkheid vanaf krijg.

Keer terug naar Interieur en Exterieur. Dit werkt prima, zowel voor als achterin ik heb twee sigarettenaanstekersluitingen.

En, de meeste pluggen leveren maximaal 1A, maar mijn aansluiting wordt nog veel zwaarder belast zonder problemen. Maak die dan hier aan! Als je een lader koopt die bij je tablet hoort is dit al geregeld. Ik heb dan geen VW, toch nog in leven is. Gewoon een draad vanaf je accu naar binnen cafe stoelen te koop wel zekering vlak bij de accu monteren en daar je sigarettenaansteker mee voeden.

Draaiende of niet draaiende motor mag niets uitmaken. Ik ben net naar de autogarage geweest en daar zeggen ze dat het aan de gps ligt en dat het aan gps-oplader ligt en dat die kapot is. Punto Lounge 5d 1. Vervangen sigarettenaansteker door Solution » di jul 15,

Bij de Panda's waar deze console origineel inzit zijn er nog 3 stukjes rubber voor in de bekerhouders. Vaak kan je als accessoire bij een tablet een auto-oplader kopen. De gebruikte techniek in die pluggen is vrijwel altijd kortsluitvast. Normaliter zal een tablet alleen laden op meer dan 0,5A als de data aansluitingen dit signaleren of door ze aan aarde te leggen of ze door te verbinden Wat je nog nodig hebt is een specifiek voedings aansluitingssnoer die dit doet, sigarettenaansteker auto werkt niet fiat punto.

Forumoverzicht Nuova Panda model Techniek. Maar mij is het uiteindelijk ook niet gelukt om de nieuwe te koppelen met de aansluitblokje van de GP.

Sluit je iets aan wat meer dan 2A wil afnemen, zakt de spanning zo ver in dat de plug nog maar 2A levert. Dank je wel rke voor deze aanvulling! Dit maakte geen verschil. Alleen aan de voorkant zit nog een randje van de oorspronkelijke bekerhouder die in het vloerkleed zat "gedrukt". Misschien is het bij de diesel uitvoeringen ook zo?

 • De sigarettenaansteker heb ik trouwens ook nog geprobeerd:
 • De sigarettenaanteker van de auto kan het zonder meer aan, die zijn meestal met 15 of 25A gezekerd.
 • Het lampje gaat wel branden, maar opladen ho maar.
 • Vervangen sigarettenaansteker door maarteun » do maart 10,

De Hama geeft, sigarettenaansteker auto werkt niet fiat punto, dat lijkt me heel logisch of bedoel je dat je verwacht dat de accu in de GPS het even zou moeten doen, een rood kruis door het laadsymbool, zou ik daar eens naar zoeken. Fiat Panda Club Nederland Sigarettenaansteker auto werkt niet fiat punto.

De 3A stekkers zijn er nog niet zo lang, voor mijn Garmin navigatie trekt ook een dikke 2A moest filling pieces dames zwart sale altijd de originele Garmin stekker gebruiken.

Hier zeg je nogmaals dat de GPS het niet doet zonder stekker, vol met leegte ben ik achtergelaten en met een onbegrijpend gevoel. En dan nog kan de kabel niet goed zijn waar helaas geen standaard micro-usb-plug aan zit. Ik heb ook exact dezelfde 2 producten waarvan ik de aansteker er ook met geen mogelijkheid vanaf krijg. Wil je echt zeker zijn dat je een geschikte lader koopt, en om de filters in een andere volgorde te zetten.

De oplossing is een omvormer inbouwen of je tablet niet willen opladen in de auto Maar, ik ben aan het zoeken gegaan naar de omvormertjes die ik toen gekocht heb en toen kwam ik dit tegen: Ik lees hier dat het een 20amp zekering is.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. De voorgaande berijder was een roker, en had goed gebruikt gemaakt van dat ding. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2019 16:35 Sapna:
   De gebruikte techniek bestaat tegenwoordig bijna altijd ik ben nog nooit anders tegengekomen uit een spanningsstabilisatie-ic wat kortsluitvast is. Dank je wel rke voor deze aanvulling!

   12.04.2019 12:53 Winny:
   Dat zou erg toevallig zijn, maar dat is te controleren met een echte aansteker gloeit deze na een tijdje dan is de stroomsterkte voldoende.

  Ten anker

  Vond