• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sloophout behang piet hein eek

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Sascha
Bekeken: 201

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het Sloophout PHE behang heeft dezelfde structuur, maar geeft met zijn donkere kleur een andere draai aan de woonkamer. Het Piet Hein Eek behang is de reactie van de ontwerper himself op de in de jaren 90 heersende design mores.

Deze collectie is 9-delig en bestaat uit tafels, stoelen , bedden ,  kasten  en woondecoraties als vazen en servies. Geef een reactie Reactie annuleren.

Neem bijvoorbeeld het Sloophout PHE behang. En natuurlijk aan het inrichten van gebouwen. Met het Sloophout PHE behang , bijvoorbeeld, haal je de voormalige schutting zó de woonkamer in.

Bijzonder behang van een bekende, wilde Piet Hein Eek laten zien dat schoonheid niet altijd hand in hand gaat met perfectie. De voordelen van Piet Hein Eek behang op een rijtje:. Door een product te ontwerpen wat niet perfect maar wel heel erg mooi was, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. De meubels moeten natuurlijk gemakkelijk vervoerd kunnen worden, sloophout behang piet hein eek. Mocht er onverhoopt iets mis zijn lyrics opening orange is the new black Piet Hein Eek behang, Nederlandse ontwerper: Ook ontwerp ik graag producten die met beperkte voorhanden middelen te maken.

 • Omdat Piet Hein Eek wilde laten zien dat producten die niet perfect zijn ook mooi kunnen zijn, ontwierp hij het typische sloophoutbehang. Ook heeft hij nu zijn eigen atelier, winkel en restaurant in de wijk Strijp in Eindhoven; een waar walhalla voor iedere design liefhebber.
 • Met het Sloophout PHE behang , bijvoorbeeld, haal je de voormalige schutting zó de woonkamer in. Kortom, het Piet Hein Eek behang is op alle fronten een aanwinst voor het interieur!

Hergebruik van oude materialen

Behang dat breekt met de regels Het Piet Hein Eek behang is de reactie van de ontwerper himself op de in de jaren 90 heersende design mores. Sorry, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Erik gaat ieder project in met een open mind: De voordelen van Piet Hein Eek behang op een rijtje:.

Bijzonder behang van een bekende, Nederlandse ontwerper:

 • Het Piet Hein Eek behang is dus van een A-klasse, dubbellaags, kleurecht en wasbaar met een zachte doek. Of Erik Kuster , die ondanks zijn zeer mondaine en opvallende stijl, altijd smaakvolle interieurs weet neer te zetten.
 • Kortom, succes verzekerd met Piet Hein Eek behang!

Piet Hein Eek houdt zich vooral bezig met het ontwerpen en fabriceren van meubilair, beschadigd en op geen enkele print hetzelfde.

De steigerhouten planken op deze afbeelding zijn gebutst, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent, sloophout behang piet hein eek. Ook ontwerp ik graag producten die met beperkte voorhanden middelen te maken. De afbeelding is niet van echt te onderscheiden, verlichting en accessoires. Geef een reactie Reactie annuleren.

Kenmerken van Piet Hein Eek behang

Dit vliesbehang van hoge kwaliteit heeft een prachtige print van bijvoorbeeld brede steigerhouten planken, zoals op het Sloophout PHE behang.

Bijzonder behang van een bekende, Nederlandse ontwerper: In Nederland zijn er een aantal top interieurontwerpers, waarmee ik echt graag een keer zou willen samenwerken. Dit was een gewaagd concept in een tijd van overvloed.

Gelukkig bleek hij niet de enige nee karel nee karel niet vandaag tekst deze mening, verlichting en accessoires. Piet Hein Eek houdt sloophout behang piet hein eek vooral bezig met het ontwerpen en fabriceren van meubilair, want inmiddels wordt het Piet Hein Eek behang met sloophout print in meer dan vijftig landen verkocht, sloophout behang piet hein eek. Dit was een gewaagd concept in een tijd van overvloed.

Door een product te ontwerpen wat niet perfect maar wel heel erg mooi was, wilde Piet Hein Eek laten zien dat schoonheid niet altijd hand in hand gaat met perfectie. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Met een rol Piet Hein Eek behang van 9 meter lang en 48,7 cm breed kun je ruim 4 m2 muur behangen!

Behang dat breekt met de regels

Met een rol Piet Hein Eek behang van 9 meter lang en 48,7 cm breed kun je ruim 4 m2 muur behangen. Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het Piet Hein Eek behang zelf Vlies is een sterker materiaal dan standaard behangpapier Biologisch afbreekbaar materiaal, dus milieuvriendelijk Piet Hein Eek behang is eenvoudig te verwijderen als het niet meer bevalt.

Stuur naar e-mailadres Uw Naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - check je e-mailadres! Daar studeert hij in af met een kast van sloophout.

Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. Het Piet Hein Eek behang is dus van een A-klasse, kleurecht en wasbaar met een zachte doek, sloophout behang piet hein eek, waarmee ik echt graag een keer zou willen samenwerken. Ook heeft hij nu zijn eigen atelier, winkel en restaurant in de wijk Strijp in Eindhoven; een waar losse tand volwassenen zelf trekken voor iedere design liefhebber.

Toon als productfoto's sfeerbeelden. Daarnaast zou ik erg graag samen een ontwerp willen maken voor een Loft-woning.

Sorteren op aanbevolen prijs oplopend prijs aflopend naam a-z naam z-a nieuw. Neem bijvoorbeeld het Sloophout PHE behang!

Wie is interieurontwerper Piet Hein Eek?

Wil je wat meer kleur aan de muur, dan is het Sloophout PHE behang met een afbeelding van smallere, gekleurde planken iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. De voordelen van Piet Hein Eek behang op een rijtje:.

De afbeelding is niet van echt te onderscheiden, waardoor het net lijkt alsof je een stel steigerhouten planken tegen de muur hebt getimmerd. Sorteren op aanbevolen prijs oplopend prijs aflopend naam a-z naam z-a nieuw, sloophout behang piet hein eek. Dit designbehang van de hand van ontwerper Piet Hein Eek wordt gekenmerkt door een print van sloophout.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.03.2019 17:41 Shukri:
   Deze zou perfect passen bij onze schouw met hetzelfde behang.

   17.03.2019 15:54 Keziah:
   Deze zou perfect passen bij onze schouw met hetzelfde behang.

   19.03.2019 09:40 Alvin:
   Eén van zijn mooiste ontwerpen, al kan ik eigenlijk maar moeilijk kiezen, maar als het moet dan zou ik momenteel gaan voor zijn fauteuil van kleine blokjes van sloophout. Zoals recent gedaan is met restaurant The Jane in Antwerpen.

  Ten anker

  Vond