• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Word bestanden terughalen mac

Gegevens
Gemaakt door: 25.03.2019
Auteur: Colinda
Bekeken: 825

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn telefoon heeft alles verwijderd, maar ik had een. Herstel van Word-document op Mac is vaak een kwestie van enkele seconden, en je waardevolle werkbestanden, of thesis, of andere cruciale documenten worden terug tot leven geroepen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Alles wat u moet onthouden is dat er hulpmiddelen en software zijn die u kunt gebruiken om uw documenten te beschermen. Ik heb die Word-documenten ook niet gevonden in MacBook Pro. Hoe permanent verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen. Selecteer de locatie op je Mac waar je Word documenten opgeslagen stonden verloren bent en klik op Scan. Hoe Word document in seconden te herstellen.

Eens de bestanden waar je achter zocht gevonden zijn, duid ze aan voor herstel, word bestanden terughalen mac, daarna het huis en de bijgebouwen! Deep Scan is daar n van. Wijzigen hoe vaak bestanden automatisch worden opgeslagen. Historische versies van Office-bestanden weergeven? Dan kun je het opslaan.

Wanneer Kan Disk Drill Helpen?
 • Ga naar het menu Openen rechts onderin en kies  Tekst herstellen. Word Documentherstel op Mac Lees deze pagina voor een helder idee over het herstellen van het Word-document uit op het Mac-systeem.
 • Na het openen van een bestand in de lijst, kunt u er verder in werken en het deelvenster Documenten herstellen sluiten wanneer u alle documenten hebt hersteld die u wilt opslaan.

Hoe bepaal ik welke bestanden ik wil opslaan?

De EaseUS bestandherstelsoftware helpt Word-gebruikers met het herstellen van verwijderde bestanden in drie simpele stappen. Maak meerdere kopieën van essentiële Word-documenten op Mac-systeem of externe opslagapparaten Handhaving van hoge kwaliteit en bijgewerkte antivirussoftware op MacBook Pro Bewaar geen nieuwe bestanden MacBook Pro na het verlies of verwijderen van Word-documenten om te voorkomen dat gegevens worden overschreven.

Laatst bijgewerkt op Hier volgen de instructies over hoe u een niet opgeslagen Word bestand kunt herstellen:. Probeer dan het volgende: Voor de auto herstel-bestanden van de toepassingen worden opgeslagen in de mappen die we hierboven hebben vermeld.

Klik met de rechtermuisknop op je verloren Word " Zet terug ". Wat is word bestanden terughalen mac opslaan. Recovery Vault vergroot de kans van een succesvol gegevensherstel op meerdere manieren. Als u essentile Word-documenten van MacBook Pro hebt verloren, dan verwijzen deze pagina om meer over te weten.

Yodot Mac Bestand Herstel is een beroemde software voor het ophalen van bestanden, maak je geen zorgen.

Alleszins, Disk Drill, een geweldige gratis app voor herstel van Word-bestanden op Mac, biedt verschillende methodes aan, allemaal onder één centrale "Recover"-knop, en in de meeste gevallen doet het het beste wat mogelijk is. Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten? Afhankelijk van de scanmethode kan je de originele bestandsstructuur wel of niet zien.

Todo Backup Advanced Server. Klik op de "Herstel" knop om de geselecteerde foto's te herstellen. Mac MS Word documenten herstellen kan voor sommige gebruikers hoofdpijn opleveren. Herstel data van Externe Harde Schijf. Snelle, kunt u er verder in werken en het deelvenster Documenten herstellen sluiten wanneer u alle documenten hebt hersteld die u wilt opslaan.

Het kan heel goed. Na het openen van een bestand in de lijst, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen, word bestanden terughalen mac.

Hoe maak ik de verwijdering van Excel ongedaan Herstel verwijderde Excel-bestanden. Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.

Er zijn al veel verloren gewaande bestanden in de prullenbak teruggevonden.

Hulp bij het vinden van de weg nodig hoe facebook pagina aanmaken voor bedrijf om terug Excel-bestanden die zijn er op Mac OS?

Bedankt voor uw feedback, word bestanden terughalen mac. Kunt u ons word bestanden terughalen mac aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Gelukkig hebben we de beste oplossing voor het laatste gehouden. Ga naar de Station C van uw computer. Tijd om Je Eerste Gegevensscan te Starten. Deze pagina biedt informatie aan uw PowerPoint-presentatie-bestand dat wordt verwijderd uit Mac machine te halen.

Methode 2: Herstellen van u niet opgeslagen document in Word in Windows

Je hebt twee opties om verdwenen en niet-opgeslagen of verdwenen Word-documenten in Windows 10 te herstellen: Met andere woorden, wist of ontbrekende Word-documenten zijn gewoon ontoegankelijk en zijn nog steeds aanwezig op de MacBook Pro-opslagruimte tot er nieuwe gegevens in die geheugenruimte optreden.

Het verliezen van bestanden op een Word document is te wijten aan verschillende redenen, zoals onvoorzichtigheid, het vergeten van het opslaan van het bestand en vele anderen.

Alles wat u moet onthouden is dat er hulpmiddelen en software zijn die u kunt gebruiken om uw documenten te beschermen, word bestanden terughalen mac. Vink  Conversie van bestandsindeling bevestigen bij openen  aan en sluit het venster. Gerelateerde Artikelen Hoe permanent verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.04.2019 19:31 Angelica:
   AutoHerstel is uw beste vriend voor alles terwijl u codeert, een project of ander kantoorwerk uitvoert. Recovery Vault vergroot de kans van een succesvol gegevensherstel op meerdere manieren.

   09.04.2019 12:26 Sevda:
   Deze pagina biedt informatie aan uw PowerPoint-presentatie-bestand dat wordt verwijderd uit Mac machine te halen.

  Ten anker

  Vond